Degolfexpert.nl

Degolfexpert.nl

Cartbags en Tourbags

Cartbags & Tourbags

Inhoudsopgave

Welke cartbag of tourbag kopen?

Voor het kiezen van de juiste Cartbag of Tourbag is het belangrijk om rekening te houden met een aantal belangrijke aspecten. Deze aspecten zullen we hier duidelijk uitleggen, zodat jij makkelijk een keuze kan maken over welke golftas het beste bij jou past.

Juiste type cartbag of tourbag kopen

Het juiste type golftas identificeren, is stap één. Want iedere golfer zal beamen dat er niet maar één standaard keuze is. In de wereld van het golfen heb je verschillende manieren om de zaken aan te pakken. Zo is het verschil tussen de volgende typen golftas misschien nog wel het meest duidelijk:

  • Cartbags: Een cartbag golftas is specifiek gemaakt om op de trolley te plaatsen. Deze kent dan ook een vorm die hier goed op aansluit. Vaak is er wel een draagband aanwezig, maar die is meer bedoeld voor vervoer naar en van de auto. In een cartbag kun je over het algemeen meer kwijt dan in een ander type golftas. Mocht je geen trolley hebben, dan is het handig er eentje aan te schaffen of om te kiezen voor een standbag.
  • Tourbags: Ook is er de traditionele tourbag. Deze is vooral gericht op professionele golfers en amateur golfers die de zaken graag op een professionele manier aanpakken. Een tourbag draag je wel op de schouders of rond de middel mee van hole naar hole.

Ben je nog een beginnende golfer? Dan raden wij je aan om een standbag of een cartbag te kopen. Nu je weet wat het verschil is, laten we je zien wat de beste opties zijn voor jou in 2021.

Beste Cartbags en Tourbags - Top 5 in 2023

Aan de hand van onderzoek zijn we erachter gekomen welke golftassen het beste zijn in 2021. Zo heb je de keuze uit de producten die momenteel het hoogst aangeschreven staan. Zo weet je in ieder geval zeker dat je een juiste keuze maakt. De top 5 in 2021 aan beste golftassen bestaat uit:

Deze golftas van het topmerk Motocaddy is gemaakt van premium materiaal, lichter dan eerdere modellen en biedt allerlei extra functies. Zeer geschikt voor de serieuze golfer.

De Honma Pro Tourbag is een zeer professioneel product. Het combineert een stijlvol uiterlijk met unieke, professionele specificaties. Hierdoor is het een echte must have voor iedere golfer.

De Wilson Nexus Cartbag is een golftas met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het voorzien van 9 vakken, een extra regenkap en een gewatteerde riem. Allemaal zaken die de gehele ervaring naar een hoger niveau tillen.

De Wilson I-Lock III Cartbag heeft een grote verscheidenheid aan welkome eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan 2 speciale kledingvakken, een paraplu- en handdoekhouder en een extra vak voor je waardevolle spullen.

De Big Max Dri Lite Silencio staat met stipt op één. Deze waterafstotende golftas is superlicht, heeft een groot koelvak en is voorzien van een 14 way top voor het makkelijk organiseren van al je clubs. Een ideaal product!

Share this post

Bekijk ook

Titleist Tour Speed

Beste Golfballen

Goede golfballen zijn essentieel voor een goed golfspel. Welke golfbal past het beste bij jou? Check onze top 5 golfballen van 2024.

Dames golfschoenen 2024

Golfschoenen dames

Niets is zo belangrijk als het hebben van goede schoenen wanneer je gaat golfen. Uiteraard moet je ook goede clubs hebben, maar gezien de afstanden zijn goede schoenen vereist. Vind hier de top 5 beste dames golfschoenen van 2024.

Beste golfset heren

Golfset beginners heren

Als je net begint met golfen, kan het lastig zijn om de juiste golfset te kiezen. Een goede golfset kan je spel verbeteren en ervoor zorgen dat je meer plezier hebt op de baan. Maar met zoveel verschillende golfsets op de markt kan het lastig zijn om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste set.

Beste Driver dames

Driver dames 2024

Voor golfen heb je veel verschillende golfclubs nodig. Een driver is een hele belangrijke club. Om goed af te kunnen slaan is het belangrijke dat je een goede driver hebt die past bij jouw golfskills. Wij geven je hier de top 5 van beste drivers voor dames in 2024.

Golfpolo Nike Tour Jacquard

Golfpolo heren

Een fijne Golfpolo is belangrijk voor een comfortabel spel. Welke Golfpolo past het beste bij jou? Check onze top 5 heren Golfpolo’s.