Degolfexpert.nl

Degolfexpert.nl

Golf putter dames

Putters dames

Inhoudsopgave

Voor golfen heb je veel verschillende golfclubs nodig. Een putter is een hele belangrijke club. Om een goede score te kunnen behalve is het noodzakelijk om een goede putter te hebben. Wij geven je hier de top 5 van beste putters voor dames in 2023.

Welke putter voor dames kopen?

Het kiezen van de perfecte putter kan een grote invloed hebben op uw golfspel. Met de nieuwste technologie en designinnovaties zijn de putters van 2023 beter dan ooit tevoren. We hebben de beste dames golf putters van dit jaar voor u op een rijtje gezet, zodat u uw korte spel naar een hoger niveau kunt tillen.

Beste putters voor dames - Top 5 in 2023

Zoals we al even kort hebben benoemd zijn er veel putters om voor te kiezen. We hebben het wat makkelijker voor je gemaakt door hieronder een selectie te maken met de beste putters van dit moment. Deze putters staan bekend om hun hoge kwaliteit materialen. Door deze putters zal je altijd weer in staat zijn om de ballen op de juiste manier te raken bij het golfen. Met één van deze opties zal je nooit de fout in kunnen gaan. 

De Odyssey Tri-Hot 5K Three S Pistol Grip Putter is een uitstekende keuze voor dames die op zoek zijn naar een betrouwbare en effectieve putter. Deze putter beschikt over een uniek driezijdig gewichtssysteem dat de stabiliteit en balans tijdens uw slag verbetert. Bovendien zorgt de Microhinge Star-insert voor een uitzonderlijke rol en een betere controle over de bal. De stijlvolle pistol grip ligt comfortabel in de hand en biedt optimale controle en gevoel.

De Bettinardi BB Series BB1 Putter is ontworpen met precisie en vakmanschap, gemaakt van hoogwaardig 303 roestvrij staal. Deze putter heeft een klassieke, tijdloze uitstraling met een strak design en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een traditionele look zonder in te leveren op prestaties. De Soft Carbon Face Milling-technologie zorgt voor een zacht gevoel en ongeëvenaarde afstandscontrole. Met deze putter kunt u vertrouwen op consistente resultaten op de green.

De PING PLD Milled DS72 Putter is een hoogwaardige putter die precisie en controle biedt. Gemaakt van 303 roestvrij staal en voorzien van een gefreesd gezicht, zorgt deze putter voor een uitzonderlijk gevoel en feedback. Het gewicht is strategisch geplaatst in de zool van de club, wat resulteert in een stabiele en vergevingsgezinde slag. De zachte Arcos grip zorgt voor extra comfort en controle, waardoor u met vertrouwen kunt putten.

De Wilson Infinite Buckingham is een veelzijdige en stijlvolle putter, ontworpen voor dames die op zoek zijn naar consistentie en nauwkeurigheid. Deze 33-inch putter heeft een contragewicht in de grip, wat zorgt voor een betere balans en meer stabiliteit. Het dubbele dwarsmilling-ontwerp op het clubblad zorgt voor een betere balrol en verbeterde afstandscontrole. De Buckingham heeft een tijdloze uitstraling en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een putter met een klassiek design.

De Mizuno M.Craft 6 Gun putter is een hoogwaardige putter, vervaardigd uit 1025 puur mild koolstofstaal, wat zorgt voor een uitzonderlijk zacht gevoel en respons. Deze putter heeft een opvallende uitstraling met zijn donkere afwerking en gestroomlijnde vormgeving. Het gewicht van de putter is verstelbaar, waardoor u de balans en stabiliteit naar uw wens kunt aanpassen. De CNC gefreesde groeven op het clubblad bieden een uitstekende balrol en consistente prestaties. Met de Mizuno M.Craft 6 Gun in uw golftas bent u verzekerd van een verfijnde en betrouwbare putter.

De beste golf putter van 2023 zal uw spel op de green naar een hoger niveau tillen. Kies uit deze top 5 dames putters om uw prestaties te verbeteren en meer vertrouwen op de baan te krijgen.

Share this post

Bekijk ook

Titleist Tour Speed

Beste Golfballen

Goede golfballen zijn essentieel voor een goed golfspel. Welke golfbal past het beste bij jou? Check onze top 5 golfballen van 2024.

Dames golfschoenen 2024

Golfschoenen dames

Niets is zo belangrijk als het hebben van goede schoenen wanneer je gaat golfen. Uiteraard moet je ook goede clubs hebben, maar gezien de afstanden zijn goede schoenen vereist. Vind hier de top 5 beste dames golfschoenen van 2024.

Beste golfset heren

Golfset beginners heren

Als je net begint met golfen, kan het lastig zijn om de juiste golfset te kiezen. Een goede golfset kan je spel verbeteren en ervoor zorgen dat je meer plezier hebt op de baan. Maar met zoveel verschillende golfsets op de markt kan het lastig zijn om te weten waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste set.

Beste Driver dames

Driver dames 2024

Voor golfen heb je veel verschillende golfclubs nodig. Een driver is een hele belangrijke club. Om goed af te kunnen slaan is het belangrijke dat je een goede driver hebt die past bij jouw golfskills. Wij geven je hier de top 5 van beste drivers voor dames in 2024.

Golfpolo Nike Tour Jacquard

Golfpolo heren

Een fijne Golfpolo is belangrijk voor een comfortabel spel. Welke Golfpolo past het beste bij jou? Check onze top 5 heren Golfpolo’s.